Gratis fragt på alle medlemskaber
samt alle ordrer over 279,-

Min kurv

Your cart is empty
Kurv

Min kurv

Your cart is empty

Kurv

DOGTV – TV til hunde

Tv til din hund, om hunde og med afsæt i alt, hvad der rører sig i verden set fra hundens perspektiv

DOGTV er en 24/7 streamingtjeneste med programmer, der er videnskabeligt udviklet til at give den rette stimulans til hunde, når de er alene. Gennem mange års forskning foretaget af nogle af verdens førende eksperter inden for kæledyr har DOGTV skabt indhold, der bygger på hundes syn og hørelse og understøtter deres naturlige adfærdsmønstre.
Resultatet; en selvsikker og glad hund, der er mindre tilbøjelig til at udvikle stress, separationsangst eller andre relaterede problemer.
Test selv DOGTV i PlanetHundos univers. Som medlem får du nemlig 14 dages gratis DOGTV inkluderet.
Vi glæder os til at høre om dine oplevelser!

HAR DU ALLEREDE ET LOGIN TIL DOGTV?

eksperterne siger

hunde elsker dogtv

here

Værd at vide om DogTV

Hvad er dogtv?

DOGTV er en streamingtjeneste til din hund. TV til hunde kan lyde specielt, men faktum er, at DOGTV kan aktivere hundens sanser og udsætte din hund for nye stimuli i form at både billeder og lyd på samme måde, som når du er ude og gå en tur.

Programmerne er videnskabeligt funderet og designet til at hjælpe med at afstresse, afslappe og underholde din hund i løbet af dagen. DOGTV er tiltænkt som et supplement til din hund, som eksempelvis kan bruges i de timer i løbet af dagen, hvor din hund er alene hjemme.

Hvad er fordelen ved tv til min hund?

En af de helt store fordele ved at lade din hund se TV via DOGTV er, at programmerne er baseret på over 60 videnskabelige studier, der tager afsæt i, hvordan hunde opfatter både lyde og farver.

Mange hundeejere lader deres hunde se TV gennem DOGTV, mens de er alene hjemme. På den måde udfylder TV’et et naturligt tomrum for hunden og kan gøre alenetiden mere behagelig og afstressende. Med den rette tilgang kan du altså få vendt kedelig fraværstid til positiv alenetid! Og alle hunde skal ind imellem være alene og har også brug for tid for sig selv. Når det er sagt, skal du huske, at det bedste du kan give din hund, er nærvær, tid og samvær, så det er vigtigt at finde en god balance.

Hvem kan bruge dogtv?

DOGTV kan bruges af alle hunde og dens ejere. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du sidder sammen med din hund de første par gange, den skal se TV til hunde. Efter et par gange kan du lade TV’et køre, når du forlader hjemmet. Vær opmærksom på, at din hund ikke behøver at have sin opmærksomhed rettet mod TV-skærmen hele tiden, mens DOGTV kører. Din hund kan sagtens få gavn og blive stimuleret af TV, mens den har sin opmærksomhed rettet mod legetøj eller andet. Mens nogle hunde reagerer mest på det visuelle og fysiske, slapper andre hunde af med lydene fra TV’et. Alle hunde er forskellige, og der er derfor ingen reaktion, der er mere rigtig end andre.

For det menneskelige øje kan DOGTV godt se lidt underligt ud – og det er forståeligt nok. Det er nemlig ikke lavet til os, men er derimod til din hund. Du skal derfor ikke begynde at ændre på fjernsynsindstillingerne, hvis farverne ser lidt anderledes ud – det er helt med vilje.

Der findes dog også et program på DOGTV, der er henvendt til dig! I kategorien Mit DOGTV, kan du få inspiration til hunde-venlige opskrifter, underholdning og andre både sjove og lærerige videoer.

Hvad koster dogtv?

Med et medlemskab på vores månedlige levering af godbidder eller hundefoder får du gratis adgang til DOGTV og de mange forskellige videoer.

Et medlemskab koster fra 279,-/md. og inkluderer udover adgang til DOGTV blandt andet også adgang til gratis hundetræning og vejledning fra vores dyrlæge. PlanetHundo har tilknyttet sin egen dyrlæge, Kim Hesvang, til universet, så vores medlemmer kan få professionel hjælp og vejledning. Derudover står Melanie og Nickie klar med god energi, lærerige videoer og gode råd til hundetræningen.

Hvilken type tv kan min hund lide at se?

Hos DOGTV findes der forskellige typer af programmer med TV til din hund. Alle programtyper er alle designet til at imødekomme din hund.

Afslapning indeholder videoer, der alle er designet til at afstresse din hund og reducere angst. Denne type videoer er især gavnlige, hvis du har en hund, som føler ubehag og bliver ked af det, når den er alene hjemme.

Stimulering har fokus på at aktivere og stimulere din hunds sanser. Hvis du har en meget aktiv hund, kan det være svært for den at være alene hjemme, da den ofte kan komme til at kede sig – og så er det desværre, at mange oplever at det går udover møblerne eller skoene. Det vil vi helst undgå, og derfor forsøger programmerne at stimulere de legesyge hunde med forskellige bevægende objekter samt lyde og frekvenser, der opfordrer til leg.

Eksponering er baseret på avanceret, grundig videnskabelig forskning og bruger specielle lyde og billeder, der kan gøre din hund mere afslappet i sine daglige omgivelser, ved at udsætte den for de lyde den ofte møder i løbet af en dag.

Nedenfor har vi samlet nogle udvalgte eksempler på den type af programmer, du vil kunne opleve hos DOGTV.

UDVALGTE DOGTV programmer

stimulering

Programmer med animerede sekvenser fyldt med leg, hunde og andre dyr – designet til at stimulere din hund og forhindre, at den keder sig.

afslapning

Programmer med beroligende scener og beroligende lyde, som holder din hund afslappet i løbet af dagen. 

eksponering

Programmer udviklet med fokus på målrettet og kontrolleret eksponering for lyde, der hjælper din hund med at vænne sig til ting som bilture og dørklokker.

mit dogtv

Hundredvis af sjove, lærerige og underholdende programmer til kæledyrsforældre som: Hundekokken, Hunde A-Z, Ting, vi gør af, Adoption Show og Meet The Breed.

Se de glade hunde!

  here

  Nyhedsbrev

  Vidste du at....

  • Mere end 10 % af alle hunde i Danmark er Labrador retrievere?

  • Der lever omkring 600.000 hunde i Danmark, og at mellem 20-25 % af danske hjem har hund?

  • Hundeejere har 24 % mindre risiko for en tidlig død?

  • Vidste du, at Dansk Kennel Klub har registreret 26% flere hunde under coronanedlukningen end ellers?

  • Vidste du, at de australske aboriginfolk brugte hunde som måleenhed til at måle kulde? De sov sammen med hunde, og hvis det var 4 eller 5 hunde koldt, var det ret koldt. 

  • Vidste du, at en hund kan lære op til 1.000 ord? Og de fleste kender omkring 60, som de kan skelne uden videre.

  • Vidste du, at to hunde overlevede Titanics forlis i 1912. En pekingeser og en pomeranian.

  • Vidste du, at en hunds næsehule er 30-40 gange større end menneskets? Der er gode grunde til, at de har så god en lugtesans! Vi har 5 mio. lugteceller - en hund af 220 mio.!

  • Vidste du at en hund hører 10 gange bedre end et menneske, og at den blandt andet kan høre overtoner, som vi slet ikke kan registrere?

  • Vidste du, at hundens knurhår er så følsomme, at de kan mærke ændringer i vindens hastighed?

  • Vidste du, at en hund kun har svedkirtler mellem trædepuderne? Ellers kommer den af med varme ved at halse.

  • Vidste du at amerikanerne bruger flere penge på hundemad end på babymad?

   PlanetHundo

   Fiskerbakken 5
   3250 Gilleleje

   Kontakt

   hej@planethundo.dk
   Tlf.: 53 83 88 09
   Kontakt os her

   Din konto

   Login
   Abonnement

   © Copyright // PlanetHundo, 2021 // Alle rettigheder forbeholdes