Gratis fragt på alle medlemskaber
samt alle ordrer over 279,-

Min kurv

Your cart is empty
Kurv

Min kurv

Your cart is empty

Kurv

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vil det sige at være medlem af PlanetHundo universet? 

PlanetHundo tilbyder to medlemskaber – ét med godbidder og ét med hundefoder (OBS! Hundefoder kommer til efteråret). Som medlem får du hver måned leveret godbidder og/eller hundefoder til din adresse. Derudover har du adgang til DOGTV, råd fra vores dyrlæge, Kim Hesvang, og vores hundetrænere, Melanie og Nickie. Alt sammen til en fast pris på baggrund af dit valg. Vi udvider hele tiden PlanetHundo universet med nye muligheder for vores medlemmer.

Hvad koster en prøvepakke?

PlanetHundos prøvepakker er gratis og gælder de første 14 dage. Har du lyst til at oprette dig som medlem, sender vi en prøvepakke til dig uden beregning. Derudover får du 14 dages gratis adgang til vores PlanetHundo univers, som inkluderer DOGTV, hundetræning og gode råd fra dyrlægen.

Er jeg bundet af medlemskabet hos PlanetHundo?

Et medlemskab hos PlanetHundo er frit og uden binding, og du kan til enhver tid opsige medlemskab og abonnement på foder* eller godbidder.

*Foder-medlemskabet kommer til efteråret.

Hvordan aktiverer jeg mit PlanetHundo medlemskab?

Når du bestiller et af vores medlemskaber modtager du en mail med dit brugernavn og adgangskode. Disse kan du bruge til at logge ind på vores hjemmeside og få adgang til Hundetræning, Dyrlægens bord samt e-bogen »Værd at vide om hunde«.

Hvordan får jeg adgang til DogTV?

Når dit medlemskab er aktiveret hos PlanetHundo modtager du en velkomstmail med en unik kode og et link, hvor du kan aktivere DOGTV. Har du ikke modtaget en mail fra os? Måske er den havnet i din spam-indbakke. Hvis du slet ikke kan finde vores velkomstmail, skal du skrive til vores kundeservice på hej@planethundo.dk, så hjælper de dig videre.

Hvorfor skal hunde se TV?

Mange hunde kan godt lide at se TV – det har mange hundeejere konstateret. DOGTV er specielt udviklet til hunde, så billedsproget, farverne og lydene matcher, hvad hundene kan lide. DOGTV udviklet til hunde har dokumenteret effekt i forhold til at berolige hundene, stimulere dem og gøre dem mere afslappede, når de er alene hjemme.

Hvor lang leveringstid er der?

PlanetHundo leverer på alle hverdage. Der ydes gratis fragt ved alle medlemskaber og køb over 299 kr. til både pakkeshop og din hjemmeadresse. Der ydes i de fleste tilfælde dag til dag levering ved bestillinger før kl. 11:00. Du er altid sikret levering inden for 1-3 hverdage (undtaget force majeure). Vi leverer med GLS.

Vores fragtpriser er fra 39 kr. – 70kr. afhængigt af hvilken vare du køber, vægten og mængden heraf.

Hvad gør jeg, hvis der mangler noget i min leverance?

Hvis der mangler en eller flere af de bestilte varer i din leverance, beder vi dig kontakte vores kundeservice på hej@planethundo.dk. Vi eftersender de manglende varer inden for 1-2 dage eller returnerer varernes værdi til dit kreditkort, hvis de ikke er på lager.

Kan jeg returnere en pakke?

Du kan returnere pakker, der ikke indeholder foder eller godbidder. Grundet hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager tager vi desværre ikke fødevarer retur. 

Skal jeg selv betale fragten, når jeg sender et produkt retur?

Der er 14 dages fortrydelsesret på ikke-fødevarer, og PlanetHundo betaler fragten. Vær opmærksom på, at fødevarer ikke kan sendes retur.

Hvornår får jeg en kvittering?

Vi hæver først pengene på dit kreditkort, når vi sender varerne, og sender ved samme lejlighed en kvittering på den mailadresse, du har opgivet. Ved bestilling har du modtaget en ordrebekræftelse, men den gælder ikke som kvittering.

Hvis du har forlagt kvitteringen, eller den af en eller anden grund ikke er nået frem, kan du kontakte vores kundeservice på hej@planethundo.dk, så sender vi en kopi.

Kan jeg ændre mit telefonnummer eller adresse i min profil?

Du kan nemt ændre dine oplysninger ved at logge ind på din profil med de oplysninger, du modtog i din første mail.

Jeg har fået nyt kort! Hvor retter jeg mine betalingsoplysninger?

Du ændrer dine betalingsoplysninger ved at gå ind på din medlemsprofil og ændre kortnummeret.

Hvordan opsiger jeg mit PlanetHundo medlemskab? 

Under din profil kan du administrere dine abonnementer og opsige når som helst. Når et abonnement er opsagt, vil du kunne se udløbsdatoen på din profil. Har du problemer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kunderservice på hej@planethundo.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på mail eller tlf.

hej@planethundo.dk
Tlf.: 53 83 88 09

Foder og godbidder

Hvilke ingredienser bruger i?

Vi bruger udelukkende super premium ingredienser til vores foder med én proteinkilde pr. type, intet tilsat korn og masser af friske grøntsager, alt hovedsagelig fra nordisk landbrug. Vores foder er nøje afstemt efter hundens alder og livsstadie. Godbidderne er ligeledes fremstillet af de bedste ingredienser med én proteinkilde og uden tilsat korn og udgør et perfekt tilskudsfoder. Husk at indregne kalorieværdien af de godbidder, du giver din hund, i dens samlede, daglige fodermængde.

Hvor bliver jeres foder og godbidder produceret?

Vores foder bliver fremstillet i Danmark. Vores godbidder kan være produceret i andre lande, under vores omhyggelige kvalitetskontrol.

Er der taget hensyn til allergi i jeres hundefoder?

Allergi kan være komplekst, og der kan være tale om flere typer allergi. Spørg gerne vores dyrlæge og ernæringsforsker, Kim Hesvang til råds via »Dyrlægens Bord«. Vi anvender super premium ingredienser, én proteinkilde pr. fodertype og intet tilsat korn, og samlet set er alle vores fodertyper i ’Sensitive’ kategorien, hvor der tages maksimalt hensyn til mulig allergi.

Hvilken type protein bruges i hundefoderet?

Vi anvender én proteinkilde pr. fodertype, for eksempel kylling, samt grøntsager. Der er tale om friske råvarer, som vi forarbejder på vores foderfabrik i Danmark. Læs mere om vores hundefoder her.

Kan man få andet end tørfoder?

For øjeblikket har vi valgt udelukkende at tilbyde tørfoder. Du kan eventuelt vælge at opbløde foderet med lunkent vand inden servering. Dette gælder især, hvis din hund er ældre, overvægtig eller er meget selektiv. Opblødning fremhæver foderets gode smag. Læs mere om dette emne under »Dyrlægens Bord«.

Hvor mange godbidder bør jeg give min hund om dagen?

Godbidder skal betragtes som tilskudsfoder og kan ikke fuldt erstatte et specialudviklet fuldfoder som PlanetHundos fuldfoder. Men godbidder kan sagtens udgøre en mindre procentdel af din hunds daglige foderration og er uundværlige ved træning, når i leger og hygger, og når du skal belønne din hund. Så antallet af godbidder afhænger af deres kalorieindhold i forhold til, hvor mange kalorier din hund samlet skal have om dagen. Husk at godbidder indeholder kalorier, så du skal modregne godbidderne i din hunds samlede, daglige foderration. 

Nyhedsbrev

Vidste du at....

 • Mere end 10 % af alle hunde i Danmark er Labrador retrievere?

 • Der lever omkring 600.000 hunde i Danmark, og at mellem 20-25 % af danske hjem har hund?

 • Hundeejere har 24 % mindre risiko for en tidlig død?

 • Vidste du, at Dansk Kennel Klub har registreret 26% flere hunde under coronanedlukningen end ellers?

 • Vidste du, at de australske aboriginfolk brugte hunde som måleenhed til at måle kulde? De sov sammen med hunde, og hvis det var 4 eller 5 hunde koldt, var det ret koldt. 

 • Vidste du, at en hund kan lære op til 1.000 ord? Og de fleste kender omkring 60, som de kan skelne uden videre.

 • Vidste du, at to hunde overlevede Titanics forlis i 1912. En pekingeser og en pomeranian.

 • Vidste du, at en hunds næsehule er 30-40 gange større end menneskets? Der er gode grunde til, at de har så god en lugtesans! Vi har 5 mio. lugteceller - en hund af 220 mio.!

 • Vidste du at en hund hører 10 gange bedre end et menneske, og at den blandt andet kan høre overtoner, som vi slet ikke kan registrere?

 • Vidste du, at hundens knurhår er så følsomme, at de kan mærke ændringer i vindens hastighed?

 • Vidste du, at en hund kun har svedkirtler mellem trædepuderne? Ellers kommer den af med varme ved at halse.

 • Vidste du at amerikanerne bruger flere penge på hundemad end på babymad?

  PlanetHundo

  Fiskerbakken 5
  3250 Gilleleje

  Kontakt

  hej@planethundo.dk
  Tlf.: 53 83 88 09
  Kontakt os her

  Din konto

  Login
  Abonnement

  © Copyright // PlanetHundo, 2021 // Alle rettigheder forbeholdes