Gratis fragt på alle medlemskaber
samt alle ordrer over 279,-

Min kurv

Your cart is empty
Kurv

Min kurv

Your cart is empty

Kurv

Godbidder – til træning,
belønning og hygge

Skal I træne, lege eller bare hygge jer?
Så er det tid til godbidder!

Hos PlanetHundo finder du et fantastisk udvalg af hundegodbidder i Super Premium kvalitet, som er nøje udvalgt. Vores godbidder smager godt, er sunde, uden tilsat korn og med en letfordøjelig og mager proteinkilde. Vælg mellem flere varianter og find den, der passer til din hunds smag, alder og aktivitetsniveau.

 • Lækker smag
 • Uden tilsat korn og uden tilsat sukker
 • Behagelig lugt og konsistens, som hunden elsker.

Vores produkter er udvalgt, så hunden får en lækker og indbydende snack, som den virkelig godt kan lide – og som samtidig er sund og rigtigt sammensat i forhold til hundens behov for næring, vitaminer og mineraler. Du skal dog huske, at godbidder ikke er kaloriefri. Bruger du mange godbidder, skal du derfor huske at indregne dem i den samlede madration, som din hund får hver dag, så den ikke får mere mad, end den skal bruge.

godbidder til hunde snackbox planethundo hundegodbidder

SNACKBOX

Prøv 14 dage gratis uden binding
 • LÆKKER SMAG
 • UDEN TILSAT KORN OG SUKKER
 • BEHAGLIG LUGT OG KONSISTENS
Med Snackbox får du også

Dyrlægens Bord
Hundotræning
DOGTV
Dyrlægens E-bog

hundegodbidder hunter

Godbidder – kylling

Hundesnack med letfordøjelig kylling som proteinkilde. Uden tilsat korn og sukker. Den perfekte belønning under træning eller bare til hygge og fornøjelse.

Godbidder – oksekød

Smagfulde hapsere med en af hundens favoritter, oksekød, som proteinkilde. Uden tilsat korn og sukker. Den perfekte belønning under træning eller bare til hygge og fornøjelse.

godbidder til hunde
hunter hundesnack

Godbidder – And

Lækre godbidder med velsmagende and som proteinkilde. Uden tilsat korn og sukker. Den perfekte belønning under træning eller bare til hygge og fornøjelse.

Godbidder – Oksekød med gulerødder og urter

Ideelle godbidder til øvelser og motivation, med hundens favorit, oksekød, som proteinkilde med sunde gulerødder og urter. Uden tilsat korn og sukker. Den perfekte belønning under træning eller bare til hygge og fornøjelse.

godbidder til hunde planethundo hundegodbidder hunter hundesnack

Godbidder – Kylling med quinoa

Hundegodbidder med letfordøjelig kylling samt supersunde quinoafrø som proteinkilde. Uden tilsat korn og sukker. Den perfekte belønning under træning eller bare til hygge og fornøjelse.

Godbidder – Kylling med blåbær og tranebær

Søde, hjerteformede godbidder med kylling som proteinkilde og de to superfoods blåbær og tranebær. Uden tilsat korn og sukker. Den perfekte belønning under træning eller bare til hygge og fornøjelse.

godbidder til hunde planethundo hundegodbidder hunter hundesnack
godbidder til hunde planethundo hundegodbidder hunter hundesnack

Godbidder – 100 % Kylling

Lækre godbidder fra Bondegården med 100 % kylling som proteinkilde. Uden tilsat korn og sukker. Den perfekte belønning under træning eller bare til hygge og fornøjelse. Sød hjerteform, der giver din kærlighed til din bedste ven facon.

Motiver din hund med hundesnacks

Motiver din hund med godbidder

Godbidder er en vigtig del af moderne hundetræning, hvor vi arbejder med at motivere hunden til at gøre det rigtige ved at belønne den. Det kræver sine hundegodbidder! Derfor er det ekstra vigtigt, at de er af bedste kvalitet, så du kan belønne og motivere din hund med god samvittighed.

Hundegodbidder er et vigtigt led i processen af at lære en hund at gøre det rigtige og opføre sig hensigtsmæssigt. Har du en hvalp, er det for eksempel oplagt at bruge godbidder, når du træner indkald og andre kommandoer, som det er afgørende, at din bedste ven forstår. Motiver også hunden med en lækker hundesnack, hvis den for eksempel har været i haven på egen hånd og kommer til døren. Når du lukker den ind, skal der falde en godbid af, og når du gentager dette, vil du hen ad vejen og helt automatisk få en hund, der lystrer og er glad for at komme hen til dig.

Hav også hundegodbidder i lommen, når du og din hund går tur. Brug dem til at lære den at gå pænt i snor uden at trække, og brug dem når hunden skal have et frikvarter under turen og bare føle, at den er vellidt af dig og har det godt. Der er en godbid til enhver situation.

Hvordan bruger jeg hundegodbidder?

Korrekt brug af hundegodbidder 

Her på PlanetHundo kan du få masser af inspiration til at bruge godbidder til hunde på den rigtige måde, så de bliver en del af træningen og motiveringen af din hund. Du kan for eksempel se masser af nyttige videoer hos vores hundetræning. Lær om, hvordan du får mest ud af samværet med din hund – og om, hvordan du samtidig får en glad, lydig og afslappet hund.

Vores fantastiske hundetrænere, Nickie og Melanie, har masser af gode råd klar til dig, og som medlem hos PlanetHundo kan du få en personlig vejledning og blandt andet lære mere om deres træning, som bruger godbidder som en vigtig del af den positive motivationsskabelse.

Husk den daglige glæde

Brug PlanetHundo godbidder til hunde, når du skal give din hund en lille ekstra, daglig glæde!

Nyhedsbrev

Vidste du at....

 • Mere end 10 % af alle hunde i Danmark er Labrador retrievere?

 • Der lever omkring 600.000 hunde i Danmark, og at mellem 20-25 % af danske hjem har hund?

 • Hundeejere har 24 % mindre risiko for en tidlig død?

 • Vidste du, at Dansk Kennel Klub har registreret 26% flere hunde under coronanedlukningen end ellers?

 • Vidste du, at de australske aboriginfolk brugte hunde som måleenhed til at måle kulde? De sov sammen med hunde, og hvis det var 4 eller 5 hunde koldt, var det ret koldt. 

 • Vidste du, at en hund kan lære op til 1.000 ord? Og de fleste kender omkring 60, som de kan skelne uden videre.

 • Vidste du, at to hunde overlevede Titanics forlis i 1912. En pekingeser og en pomeranian.

 • Vidste du, at en hunds næsehule er 30-40 gange større end menneskets? Der er gode grunde til, at de har så god en lugtesans! Vi har 5 mio. lugteceller - en hund af 220 mio.!

 • Vidste du at en hund hører 10 gange bedre end et menneske, og at den blandt andet kan høre overtoner, som vi slet ikke kan registrere?

 • Vidste du, at hundens knurhår er så følsomme, at de kan mærke ændringer i vindens hastighed?

 • Vidste du, at en hund kun har svedkirtler mellem trædepuderne? Ellers kommer den af med varme ved at halse.

 • Vidste du at amerikanerne bruger flere penge på hundemad end på babymad?

  PlanetHundo

  Fiskerbakken 5
  3250 Gilleleje

  Kontakt

  hej@planethundo.dk
  Tlf.: 53 83 88 09
  Kontakt os her

  Din konto

  Login
  Abonnement

  © Copyright // PlanetHundo, 2021 // Alle rettigheder forbeholdes