Gratis fragt på alle medlemskaber
samt alle ordrer over 279,-

Min kurv

Your cart is empty
Kurv

Min kurv

Your cart is empty

Kurv

Dansk Hundefoder

Kommer til efteråret

Med dansk Super Premium No Grain Added og Sensitive hundefoder fra PlanetHundo tager du hånd om din hunds velbefindende fra hvalp til senior hund. Hver alder stiller sine krav til det foder, du giver din bedste ven. Hvor aktiv er hunden? Hvor mange ture går I sammen? Kan den løbe frit, eller er den inde det meste af tiden? Er der perioder, hvor din hund må være alene og derfor ikke er så aktiv? Alt sammen har betydning for, hvordan du skal fodre din hund.

PlanetHundos hundefoder er udviklet af dyrlæger og bygger på den nyeste videnskabelige indsigt i foderets betydning for din hunds fysiske udvikling og dens sundhed. Vi anvender dansk hundefoder bestående af premium råvarer fra primært nordisk landbrug for at give din hund et velsmagende, sundt og sikkert foder, som den vil glæde sig til – hver gang.

 • Dansk
  produceret

 • Kylling

 • Uden tilsat
  korn

 • Udviklet af
  Dyrlæger

På trapperne: Få professionel fodervejledning

Vi er i fuld gang med at producere alt det foder, vi skal bruge, og det er klar her på siden til efteråret. Når du skal vælge det rette foder, kan du få udarbejdet en individuel foderplan til din hund, så du er sikker på, at din bedste ven også synes, at du er dens bedste ven! Dette kan vi ligeledes tilbyde senere i 2021.

Generelt vil du under hvert produkt her på siden og på den fysiske emballage kunne finde de vejledende mængder, du skal fodre med. Men der er flere ting, der har indflydelse på, hvor eget mad din hund skal have – dens vægt, alder, køn, race og aktivitetsniveau. Og hvor rundhåndet du er med godbidderne. Vi hjælper dig med at finde den helt rette daglige menu.

Allerede nu kan du søge gode råd hos dyrlæge, Kim Hesvang på »Dyrlægens bord«.
Der er også masser af rådgivning i Kims e-bog »Værd at vide om hunden«, som du kan få gratis ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden.

Et godt råd: Hold jævnligt øje med, hvad din hund vejer. Tager den på, skal du måske skifte fodervariant eller blot mindske den daglige mængde foder. Taber den vægt, skal du måske blot give den lidt mere foder – eller søge råd hos dyrlægen, om der ligger andet bag.

Dansk hundefoder til voksne planethundo kvalitetsfoder

Hundefoder til voksne hunde

Adult foder

Super Premium, No Grain Added og Sensitive fuldfoder til den voksne hund (2-7 år). Bidrager til sund hud og smuk pels for hunde i alle aldre. Dette specialfoder er sammensat af proteiner fra blandt andet kylling og andre førsteklasses råvarer, som gør, at din bedste ven kan optage flere af de vitale næringsstoffer, som den har brug for.

Forkæl din hund med dansk hundefoder i premium kvalitet, hvor Zink, vitamin A og Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer styrker hud og pels, mens vitamin E og antioxidanter fra rosmarin understøtter det generelle helbred.

Dette premium foder indeholder ikke gluten, majs, hvede, soja, konserveringsmidler eller kunstige farve- eller smagsstoffer.

Dansk hundefoder til ældre hunde planethundo kvalitetsfoder

Hundefoder til ældre hunde

Senior foder

Med dette Super Premium, No Grain Added og Sensitive fuldfoder er du med til at sikre din aldrende hund den bedste ernæring. Forkæl din trofaste ven med dansk hundefoder, hvis du vil være med til at bevare hundens helbred og holde den aktiv længe.

Foderet er blandt andet sammensat af proteiner fra kylling og andre kvalitetskilder, og indeholder ikke korn, så det er nemt optageligt for den ældre hund. Sammensætningen af foderet sikrer også, at din hund kan optage flere vitale næringsstoffer.

Foderet indeholder desuden færre kalorier, da ældre hunde er mindre aktive og har et langsommere stofskifte. Et godt fodervalg, hvis din hund skal bevare sin idealvægt også i sin alderdom.

Sammensætningen af vitaminer og mineraler er tilpasset den ældre hund. Der er tilsat mindre fosfor for at skåne nyrerne, og Glucosamin, chondroitin og Omega-3 fedtsyrer understøtter den generelle sundhed.

Dette Super Premium foder indeholder ikke gluten, majs, hvede, soja, konserveringsmidler eller kunstige farve- eller smagsstoffer.

Dansk hundefoder til aktive hunde planethundo kvalitetsfoder

Hundefoder til aktive hunde

Active foder

Super Premium, No Grain Added og Sensitive fuldfoder til den voksne, aktive hund, som har brug for et specialfoder, der kan tilfredsstille alle dens behov for protein, vitaminer og mineraler. Essentielt, så den kan holde sig sporty og aktiv. Adult Active giver din hund det ekstra skud energi, som den meget aktive hund skal bruge, så den kan yde sit bedste – hele tiden.

Vi bruger blandt andet kylling i dette foder. Indholdet af Zink og vitamin A styrker hud og pels, mens Glucosamin, Chondroitin og Omega-3 fedtsyrer, som er fremstillet af naturlig laksolie, fremmer den generelle sundhed.

Dette Super Premium foder indeholder ikke gluten, majs, hvede, soja, konserveringsmidler eller kunstige farve- eller smagsstoffer.

Dansk hundefoder til hvalpe planethundo kvalitetsfoder hundehvalpe

Hundefoder til hvalpe

Puppy foder

Din hvalp skal bare have det bedste foder, så den kan vokse i det rigtige tempo og udvikle et sundt helbred med stærke knogler og muskler!

Læg grunden til et godt og aktivt hundeliv. Forkæl og understøt din hvalps helbred fra starten med dette Super Premium, No Grain Added og Sensitive fuldfoder. Vi har sammensat det af de bedste ingredienser af høj kvalitet, så den voksende hvalp optimalt kan optage de vitale næringsstoffer. Ligesom ved menneskebørn lægger du grunden til et langt og sundt liv ved at give din hvalp den rigtige kost fra starten.

Vores videnskabeligt udviklede opskrift understøtter hvalpens fordøjelsesfunktion og fremmer sunde og stærke knogler. Det specialudviklede mix af antioxidanter, vitaminer og mineraler er med til at udvikle immunsystemet og understøtter hvalpens sundhed.

Dette Super Premium foder indeholder ikke gluten, majs, hvede, soja, konserveringsmidler eller kunstige farve- eller smagsstoffer.

Nyhedsbrev

Vidste du at....

 • Mere end 10 % af alle hunde i Danmark er Labrador retrievere?

 • Der lever omkring 600.000 hunde i Danmark, og at mellem 20-25 % af danske hjem har hund?

 • Hundeejere har 24 % mindre risiko for en tidlig død?

 • Vidste du, at Dansk Kennel Klub har registreret 26% flere hunde under coronanedlukningen end ellers?

 • Vidste du, at de australske aboriginfolk brugte hunde som måleenhed til at måle kulde? De sov sammen med hunde, og hvis det var 4 eller 5 hunde koldt, var det ret koldt. 

 • Vidste du, at en hund kan lære op til 1.000 ord? Og de fleste kender omkring 60, som de kan skelne uden videre.

 • Vidste du, at to hunde overlevede Titanics forlis i 1912. En pekingeser og en pomeranian.

 • Vidste du, at en hunds næsehule er 30-40 gange større end menneskets? Der er gode grunde til, at de har så god en lugtesans! Vi har 5 mio. lugteceller - en hund af 220 mio.!

 • Vidste du at en hund hører 10 gange bedre end et menneske, og at den blandt andet kan høre overtoner, som vi slet ikke kan registrere?

 • Vidste du, at hundens knurhår er så følsomme, at de kan mærke ændringer i vindens hastighed?

 • Vidste du, at en hund kun har svedkirtler mellem trædepuderne? Ellers kommer den af med varme ved at halse.

 • Vidste du at amerikanerne bruger flere penge på hundemad end på babymad?

  PlanetHundo

  Fiskerbakken 5
  3250 Gilleleje

  Kontakt

  hej@planethundo.dk
  Tlf.: 53 83 88 09
  Kontakt os her

  Din konto

  Login
  Abonnement

  © Copyright // PlanetHundo, 2021 // Alle rettigheder forbeholdes