Gratis fragt på alle medlemskaber
samt alle ordrer over 279,-

Min kurv

Your cart is empty
Kurv

Min kurv

Your cart is empty

Kurv

Hundetræning

Få en rolig, lydig, glad og velsocialiseret hund med hjælp fra PlanetHundos professionelle hundetrænere, Melanie og Nickie. Gennem et omfattende program af træningsøvelser baseret på positiv indlæring hjælper de dig med at få skabt den bedste hverdag for dig og din hund.

Mød Melanie og Nickie

Mød Nickie og Melanie og hør om deres arbejde og metoder. Som PlanetHundo medlem har du adgang til hele træningsuniverset »Hundotræning« med Melanie og Nickie. 

Coronahunden

Flere hundeejere har under corona arbejdet hjemmefra, og de fleste er nu ved at være tilbage på arbejdspladsen igen. Hjælp din hund med at navigere i den nye hverdag bedst muligt.

Renlighed

Mange førstegangshundeejere kæmper med at få deres hvalp renlig, og det kan være svært. Nøgleordene er rutine, overvågning og ikke mindst tålmodighed.

Vil du se mere?

Log ind eller opret et medlemskab hos PlanetHundo. Som medlem får du udover adgang til HundoTræning også godbidder hver måned samt adgang til Dyrlægens Bord og DOGTV.

Log ind Gratis Prøvepakke

here

PROFESSIONEL HUNDETRÆNING

Som medlem af PlanetHundo får du adgang til hundotræning med Melanie og Nickie. Melanie og Nickie har flere års erfaring med træning af hunde og arbejder med positiv hundetræning af både selskabshunde og brugshunde.

Selv siger Melanie, at hendes mål er at give hundeejere redskaberne og selvtilliden til at opbygge et stærkt bånd til deres hund. Som træner lægger Melanie vægt på, at hver enkelt hund er forskellige – ligesom hver enkelt ejer og dermed behov også er forskelligt. Det er dog vigtigt at pointere, at alle hunde kan have gavn af hundetræning.

planethundo hundetræning
positiv hundetræning planethundo melanie nickie

Træning for alle

Uanset om du er ny hundeejer eller har flere år på bagen, kan det være en fordel med hundetræning. Hundetræningen hos PlanetHundo kommer i mange former og dækker alt fra hvalpetræning til lydighedstræning og socialisering. Vigtigst af alt for vores trænere er, at du som hundeejer får opfyldt dit behov og bliver klædt på til at varetage de forskellige opgaver.

Udover træning kan du også stille dit spørgsmål direkte til Melanie og Nickie. Du har altså mulighed for individuel vejledning af netop de udfordringer, du står overfor.  

Godbidder og ros

Melanie og Nickies arbejde tager udgangspunkt i det, man kalder positiv hundetræning. Det vil sige, at de bruger belønninger og stimulans til at lede din hund den rette vej.

Ifølge deres overbevisning skaber denne træningsform en gladere hund, der ser træningen som en positiv oplevelse og dermed er mere villig til at lære.

Hos PlanetHundo medfølger der godbidder i vores abonnementer, som du med fordel kan benytte dig af i træningen af din hund.

hundetræning planethundo melanie og nickie

Hvad synes medlemmerne?

 • »Sødeste og bedste service! Min hund er så glad for at komme med på tur 3 gange om ugen. De varmeste anbefalinger herfra!«

  Isabella
 • »Vi deltog i hvalpeholdet hos Nickie og Melanie for at komme godt fra start med træning og socialisering. Udover en masse inspiration til øvelser og daglig træning, blev vores hund også mere rolig i at måde andre hunde. Meget kompetent vejledning, masser af gode tips og tricks, selv for en erfaren hundeejer. Kan varmt anbefales.«

  Ingrid
 • »Mere fantastisk sted for vores hund findes ikke. Bowie er den gladeste hund, når han har været i børnehave. Og har sjældent mødt sødere piger end Melanie og Nickie, der har Hundetræning.dk. Kommunikationen er helt i top og her er der ingen tvivl, om man kan overlade sin hund til de to super kompetente piger.«

  Stine
 • »Kompetente hundetrænere der forstår at lytte til, forstå og løse udfordringer med mit firbenede familiemedlem! Hundetræning kan VARMT anbefales!«

  Freja
 • »Kære Nickie og Melanie, tusind tak for Jeres kyndige hjælp med at få en god start med vores schæferhvalp Pablo. Vi er førstegangs-hundeejere og har både brugt jer som rådgivere før hvalpetræningen og selvfølgelig på selve hvalpetræningsholdet. Vi vil til enhver tid anbefale jer.«

  Max og Katrine
  Nyhedsbrev

  Vidste du at....

  • Mere end 10 % af alle hunde i Danmark er Labrador retrievere?

  • Der lever omkring 600.000 hunde i Danmark, og at mellem 20-25 % af danske hjem har hund?

  • Hundeejere har 24 % mindre risiko for en tidlig død?

  • Vidste du, at Dansk Kennel Klub har registreret 26% flere hunde under coronanedlukningen end ellers?

  • Vidste du, at de australske aboriginfolk brugte hunde som måleenhed til at måle kulde? De sov sammen med hunde, og hvis det var 4 eller 5 hunde koldt, var det ret koldt. 

  • Vidste du, at en hund kan lære op til 1.000 ord? Og de fleste kender omkring 60, som de kan skelne uden videre.

  • Vidste du, at to hunde overlevede Titanics forlis i 1912. En pekingeser og en pomeranian.

  • Vidste du, at en hunds næsehule er 30-40 gange større end menneskets? Der er gode grunde til, at de har så god en lugtesans! Vi har 5 mio. lugteceller - en hund af 220 mio.!

  • Vidste du at en hund hører 10 gange bedre end et menneske, og at den blandt andet kan høre overtoner, som vi slet ikke kan registrere?

  • Vidste du, at hundens knurhår er så følsomme, at de kan mærke ændringer i vindens hastighed?

  • Vidste du, at en hund kun har svedkirtler mellem trædepuderne? Ellers kommer den af med varme ved at halse.

  • Vidste du at amerikanerne bruger flere penge på hundemad end på babymad?

   PlanetHundo

   Fiskerbakken 5
   3250 Gilleleje

   Kontakt

   hej@planethundo.dk
   Tlf.: 53 83 88 09
   Kontakt os her

   Din konto

   Login
   Abonnement

   © Copyright // PlanetHundo, 2021 // Alle rettigheder forbeholdes